Gunna Hesselbjerg   27 12 97 10

Om terapi

 

Derfor hjælper psykoterapi

 

 

I psykoterapien møder du en professionel person, der ikke dømmer dig, kritiserer dig, straks kommer med gode råd eller bliver irriteret på dig. Jeg ved, at alle dine følelser er naturlige, og at ingen følelser er „forbudte“ eller „forkerte“.

 

I terapien kan du få bearbejdet alle dine følelser – også de meget smertefulde. Jeg ved, du kan have brug for at tale om de samme ting igen og igen og igen – det er nemlig en del af din helingsproces, og du vil aldrig føle dig til besvær. Jeg hjælper dig og guider dig igennem din udviklingsproces i dit tempo.

 

Forstå hvorfor du handler og reagerer, som du gør – så kan du ændre på tingene!

 

 

Gennem nærværende kontakt i samtale finder jeg ind til dig – din unikke personlighed – og skaber et trygt og roligt forum.

 

Jeg hjælper dig til at sætte ord på dine følelser, problemer og oplevelser. Jeg hjælper dig til at komme ud på den anden side af tunnelen på en god og positiv måde (det kan lade sig gøre).

 

Du vil få en større forståelse af dig selv, dine handlemønstre, dine følelser, og du vil kunne træffe nye valg og lære at reagere på nye måder. Du vil få mere selvtillid og selvværd.

 

Uanset hvilken type problemer du har, kan samtaleterapi være et middel til en løsning... og en ny start til at leve i nuet.

 

En samtale/session hos mig varer 90 minutter. Det koster dig det samme at gå hos mig som at gå hos en psykolog, du har lægehenvisning til. Jeg har ingen ventetid og ingen indberetningspligt over for det offentlige.Se priser og vilkår

 

Første samtale

 

Din første samtale er en forsamtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad du ønsker at arbejde med. Jeg fortæller dig om mine kompetencer og metoder. Vi finder ud af, om kemien passer, og du vælger, om du ønsker at starte hos mig. Dernæst aftaler vi, hvor ofte vi skal ses.

 

Mine metoder

 

Samtale, psykoedukation, afspænding, kropsterapi, psykosyntese, tegneterapi, visualisering, coaching, meditation.m.m.

 

Psykoterapeutforeningens etiske regler

 

Som eksamineret psykoterapeut fra GAIA-Instituttet har jeg en 7-årig uddannelse. Jeg har selv været i terapi, hvilket er et krav for at blive psykoterapeut. Jeg har naturligvis tavshedspligt og er underlagt Psykoterapeutforeningens etiske regler.