Gunna Hesselbjerg   27 12 97 10

Om at være gravid

 

Gravid og bekymret?

 

 

Tillykke med din graviditet!

 

Når du er her på denne side, er det måske fordi, du har nogle bekymringer. Bekymringer under graviditeten kan skyldes meget forskellige ting fra kvinde til kvinde (og fra mand til mand).

 

Men én ting er sikkert – det er IKKE sundt at gå alene med dine bekymringer.

En ting mere er sikkert: Dine bekymringer kommer af en god grund.

 

Men det kan være en grund, som du måske ikke engang er bevidst om. Ting der er sket dig i din fortid, ubearbejdede følelser og andre ting i din personlighed kan af forskellige veje i sindet føre til, at du nu er en bekymret gravid. Det kan også skyldes, hvis du har født før og har haft en efterfødselsreaktion, som ikke blev behandlet eller som du ikke er blevet helt færdig med.

 

 

Der er altid en årsag til bekymringen – også selvom du måske ikke selv kender grunden lige nu...

 

 

Du er velkommen til at ringe helt uforpligtende, hvis du „bare lige vil høre“ – og lufte en bekymring. Et forløb hos mig kan hjælpe dig til en forståelse af din bekymring. Den bearbejdes og får mindre indflydelse på din graviditet og din glæde.

 

Det er vigtigt, at du passer på dig selv og lytter til dine behov og dine grænser for, hvad du kan klare. Måske du kan bruge nogle af disse tanker fra en anden vordende mor, der er gravid med sit barn nummer to, og som har haft en efterfødselsreaktion med sit første barn, som er bearbejdet. Nu forebygger hun med denne liste, som jeg har fået lov at dele med dig, der er gravid lige nu:

 

30 perler op til fødslen…